OTA a letenky FR

Založil před 2 lety kajman ve fóru Vyhledávače letenek

Myslíte, že případně dovolí rebooking na KEF?

0 Citovat

Neoperuje to Edelweiss? Případně to přehodit na ten jejich večerní let?

0 Citovat

Operuje to Edelweiss, ale vypadá to, že už létají jen ráno, jestli správně koukám.

0 Citovat

Já to mám až na letní letový řád a tam zatím žádnou změnu v rezervaci nevidím…

edit: hmm tak při nové rezervaci to už vidím. Shit

img-8984.png

1 Citovat

Právě, mám také úplně stejný termín 

0 Citovat

Dejte pak vědět prosím, jestli se to dalo přehodit u pelikana. V apce Lufthansy to hází nesmysly.

1 Citovat

Nebo zkusit zavolat na CZ linku Lufthansy, bývají tam celkem ochotní, takže změna na KEF by mohla jít.

0 Citovat

Lufthansa smůla. Nechtějí to v případě pelikana udělat. To už jsem zkoušel. Vzhledem ke kódu na 600 a znatelně levnější ceny to tak má asi většina …

0 Citovat

Spíš v případě koupě přes prodejce obecně, ne?

0 Citovat

Jasný. Špatně jsem se vyjádřil. Jinak z pelikana už psali, s tím ze je možnost navrhnout termíny. Tak jsem jim tam nadhodil odlet den předem. Pokud se to povede, tak výsledek bude o dost lepší než ten původní let. Alespoň si pelikána otestuju jak funguje. Přeprodejce zásadně nepoužívám, ale tady to za to stálo :)

1 Citovat

Neradoval bych se, dokud neuvidím výsledek. Pelikán není zrovna nejbystřejší a nejrychlejší pták.

1 Citovat

Navíc si za tu změnu nechá zaplatit.

1 Citovat

Ja s nimi mam dobrou zkusenost. V dobe kdy Eurowings menili zavazadlovou politiku uvadel ptak na webu jeste stare podminky, ale letenka prisla s novym minizavazadlem. Po jednom mailu bez problemu na sve naklady doplatili vyssi tridu vcetne odbaveneho zavazadla a vetsiho palubniho.

Tehdy jsem u nich kupoval jednu letenku jen proto, ze me znamy poprosil, abych vycerpal jeho darkovy voucher, ktery by mu propadl.

1 Citovat

Další změna ZRH-AEY rotace pouze v pátek (v 6:20 odlet ZRH/ v 8:55 z AEY)

0 Citovat

Slevový kód na Pelikánovi pořád nefunguje - nereklamoval to už někdo?

1 Citovat

Někdo ano, co ty?

1 Citovat

No, já tedy, když myslíš, když jinak nedáš, tak bych tedy raději nechala dost prostoru pro to, aby to reklamoval někdo jiný. 

0 Citovat

Tak to jo, zreklamuju a nedám vědět. 😆

0 Citovat

Když už to budeš reklamovat, mohl bys připojit i reklamaci, že tam aktuálně mají málo levných letenek z Prahy, aby se zase daly pořídit za pade? Ať s tím něco udělají, už to trvá dlouho!:)

1 Citovat

A ať to také funguje na OW letenky, jo a měli by také něco udělat s cenami letenek zpět z destinace - jsou nesmyslně nakouřené.

1 Citovat

Přes Pelikán letenky běžně nekupuju, ale na konci června jsem využil slevu 1000 Kč z Idnes Premium. Koupil jsem zpáteční letenku s LOTem z Prahy do Varšavy, Pelikán ji měl v akčních letenkách a před slevou stála stejně jako přímo u aerolinek. Dva týdny zpátky LOT jeden z letů zrušil. Pelikán mě sami kontaktovali, nabídli alternativy, vše s LOTem vyřídili. Jejich zákaznickému servisu v tomto případě nemůžu absolutně nic vytknout.   

3 Citovat

PELIQ4CZ - pouze rt

2 Citovat

Na to RT lze výhodně najít i něco jiného než BNX?

1 Citovat

VIE-BNX, BNX-VIE ... 31.11.-1.12. za 78 Kc (s pridanim zmeny letenky)
VIE-BNX, BNX-VIE ... 14.12.-15.12. za 56 Kc (s pridanim zmeny letenky)

3 Citovat

"VIE-BNX, BNX-VIE ... 31.11.-1.12. za 78 Kc (s pridanim zmeny letenky)"

Let 31.11. bych nekupoval ani za 78 :-)

1